10 ushqimet më popullore që përmbajnë vetëm 100 kcal!

Disa ushqime të shëndetshme në të vërtetë mund të kenë më shumë kalori sesa e prisnit! Pra, pavarësisht sesa shumë mund të punoni në palestër, nuk do të humbni peshë. Kjo për shkak se kontrolli i porcionit është një pjesë thelbësore e procesit të humbjes së peshës. Sidoqoftë, peshimi i ushqimit tuaj nuk është mënyra kryesore. Llogaritja e kalorive që konsumoni po!

Neps.al ju rendit më poshtë disa nga ushqimet tuaja të preferuara që kanë vetëm 100 kcal.

Zbuloni kështu cilat nga ushqimet tuaja do të mbeten dhe cilat do të dalin nga dieta juaj:

Kosi grek 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Vezët e ziera 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Bacon 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Gjalpi i kikirikut 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Kroasant 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Luleshtrydhet 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Tacos 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Tiramisu 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Akullore 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Biskotat “Oreo” 

What 100 Calories Looks Like in 22 Popular Foods

Lini një koment