2 metoda të vjetra, por efikase për të shpëtuar nga dhimbjet e variçeve

Variçet janë një shenjë që kemi një qarkulilm të dobët të gjakut dhe ky është një problem që zakonisht ndodh tek gratë.

Këtu në neps.al do t’ju prezantojmë 2 alternativa me të cilat ju mund t’i zbehni dukshëm venat me variçe. Mbi të gjitha në mënyrë ekonomike dhe nga komoditeti i shtëpisë suaj!

Aloe Vera
Ky është një nga trajtimet më të mira. Për ta realizuar duhet të merrni pjesën e brendshme të kësaj bime( pra xhelin), ta ngrohësh dhe ta aplikosh në zonën ku keni variçet. Rekomandohet që këtë ta bëni gjatë natës dhe ta shpëlani me kujdes në mëngjes.

Uthull molle, karota dhe aloe vera
Përziehet uthulla me karotat dhe xhelin aloe vera në një blender deri sa të merrni një përzierje homogjene. Aplikojeni  në zonën e prekur dhe lëreni të veprojë për të paktën 30 minuta, pastaj shpëlajeni me ujë të ftohtë.

Lini një koment