4 maska të shpejta për problematikat e fytyrës suaj këto kohë

Nuk bëhet fjalët për kremëra apo maska të kushtueshme. Bëhet fjalë për produkte që gjenden në kuzhinë dhe duke qenë se kohën e kemi me tepri, mund t’i shfrytëzojmë ato më së miri me efikasitet të lartë.

Neps.al sugjeron për ju 4 maska të shpejta që kërkojnë vetëm dy përbërës.

Mjaltë+ vaj ulliri= një maskë e mirë hidratuese

Mjaltë+sheqer kaf= një scrub i mirë për trupin dhe fytyrën

Vazelinë+sheqer i bardhë= një scrub i mirë për buzët

E verdha e vezës+lëng limoni= kundër skuqjeve në fytyrë

Ultimate DIY Face Mask + DIY Face Scrub for Dry Skin, Oily Skin ...

Shënim: Masa për secilin përbërës është nga një lugë gjelle. Koha e mbajtjes së maskës është 7-10 minuta.

Lini një koment