9 shenjat që tregojnë se trupi juaj ka nevojë për më shumë kalori

Sa herë keni filluar një plan diete, pa një program të caktuar? 1 herë, dy herë, 10 herë?

Hormonet, metabolizmi i shpejtë ose jo dhe kontrolli herë pas herë i nivelit të sheqerit në gjak janë aspekte të rëndësishme që duhet t’i kemi parasysh gjatë mbajtjes së një dietë për humbje peshe.

Dhe për të humbur kile nevojiten të digjni më shumë kalori sesa merrni.

Por kur humbja e kalorive është më e madhe seç duhet, atëherë ju nuk do të plotësoni kuotën e nevojshme ditore që ju duhet për të vazhduar normalisht ditën tuaj.

9 shenjat që tregojnë se trupi juaj ka nevojë për më shumë kalori janë si më poshtë:

  1. Nuk jeni në humor të mirë prej kohësh
  2. Vuani nga konstipacioni
  3. Sëmureni shpesh dhe lehtësisht
  4. Ndiheni të dobët
  5. Po ju bien flokët
  6. Vazhdimisht keni dhimbje koke
  7. Keni ftohtë gjithmonë
  8. Keni një gjumë jo cilësor
  9. Peshorja ju tregon vazhdimisht më të dobët

Po ju, a keni ndonjë prej këtyre shenjave?/neps.al 

Lini një koment