Rreth kuzhinierit
Dritan Shehu është kuzhinieri shqiptar, që pas eksperincës prej 10 vitesh në Verona të Italisë vendosi të kthehej në Tiranë dhe të hapte restorantin e tij “Verona”.

Recetat

Sallatë Verona ( unike ne llojin e vet)

Si fillim prisni të gjitha perimet në copa të vogla.Hidhini të gjitha në një tas të madh dhe sipër shtoni kripë, salcën dhe frutat e thata.Përzijeni mirë sallatën dhe shërbejeni menjëherë.