Sugjerojmë:

Brokoli e gatuar me bukë misri në furrë, shija është fantastike!

1 filxhan çaji me rikota
¾ filxhan çaji me gjalpë të shkrirë
4 vezë
2 bukë misri
500 gramë brokoli të prerë në copa të vogla
1 qepë e madhe e grirë imët
1 ½ filxhan me djathë të grirë çedar

1.Në fillim ngrohni furrën në temperaturë 190 gradë C. Në një tas të madh rrihni bashkë ,gjizën, gjalpin dhe vezët.

2.Më pas shtoni qepët, djathin, bukën e grirë të misrit, dhe brokolin. Trazojini mirë.

3.Masën e krijuar shtrojeni në një tavë dhe futeni në furrë për rreth 35-40 minuta.

4.Lëreni të ftohet 10 minuta para se ta shërbeni dhe në fund, nuk ju mbetet gjë tjetër veçse ta shijoni!

Lini një koment