1.Fillimisht presim bukën në kubikë të vegjël, e vendosim në një tas dhe shtojmë pak kripë. Më pas e zbusim me qumësht dhe e lëmë mënjanë. 2.Në një tigan skuqim pançetën. Shtojmë qepët e njoma ( vetëm pjesën e bardhë) të prera në unaza të holla. I kaurdisim së bashku me proshutën e prerë në kubikë dhe i trazojmë pasi kemi shtuar pak gjalpë. 3.Ndërkohë bishtat e qepëve i presim hollë dhe i shtojmë tek tasi me bukë. 4.Shtojmë 4 vezë të plota dhe i përziejmë mirë me dorë. 5.Shtojmë edhe qepët dhe proshutat e kaurdisura, trazojini mirë. 6.Më pas e shtrojmë në një tavë buke, e ngjeshim atë me ndihmën e një luge dhe pasi ta mbulojmë me letër alumini vendosim tavën në furrë në temperaturën 190-200ºC për 45-50 minuta. Ju bëftë mirë!
1.Ngroheni furrën në 200 ° C. 2.Nxehni 1 lugë gjelle vaji në një tigan të mesëm mbi nxehtësinë mesatare. 3.Shtoni suxhukun dhe gatuajeni duke e thyer atë në copa dhe duke e gatuar deri sa të marrë ngjyrë kafe...
1.Pastrojini mirë kërpudhat dhe pritini në feta të holla.2.Vendosini të marinohen në masën e përgatitur më parë me një lugë vaji, lëng limoni dhe pak majdanoz të grirë.3.Shërbejini pas 15 minutash duke i shoqëruar me biskotat e orizit.4.Kompletojeni vaktin...
1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat. 2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë. 3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado. 4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 5.Gjatë...
Lini një koment