Çfarë duan të na tregojnë rrudhat anash syrit

A i keni shumë të theksuara rrudhat anash syrit? Epo me gjasa ju qenkeni një person që qeshni shumë.

Përpos kësaj jeni një person që flisni shumë me mimikë.

Por nga ana tjetër ju mund të keni probleme edhe me shikimin dhe shpesh sforcoheni për të parë më mirë.

Image result for crow’s feet

 

Rrudhat tek kjo zonë lidhen gjithashtu me probleme të mundshme shëndetësore si mëlçia, stomaku ose veshkat.

Nëse vini re që këto rrudha po bëhen drastikisht të dukshme, atëherë duhet të kujdeseni më shumë për dietën tuaj ushqimore dhe pse jo, të bëni një vizitë tek mjeku për një kontroll të organeve tuaja të brendshme./neps.al 

 

Lini një koment