Arkiva e etiketave: femije

5 rregulla të thjeshta nga doktorët për t’i rritur...

Një nga frikërat më të mëdha të prindërve janë nëse po e rrisin dhe edukojnë siç duhet fëmijën. Padyshim një ndër pikat më të rëndësishme është shëndeti i tyre, të cilin kurrësesi nuk duhet ta neglizhoni. Më poshtë do...

Ushqimet që fëmijët tuaj nuk duhet të konsumojnë dhe...

Disa ushqime që të rriturit i konsumojnë me shumicë, mund të jenë vërtet të dëmshme për fëmijët tuaj. Mënyra e të ngrënit tek prindërit, transmetohet gradualisht edhe tek të vegjëlit tuaj. Pra rregulli i artë është se nëse doni...