Arkiva e etiketave: fiq tw thate

Fiqtë e thatë dhe vlerat e tyre: Ja pse...

Fiqtë e thatë janë një nga frutat e thata më të përdorura gjatë kësaj periudhe. Shija e tyre fantastike të bën për vete, por jo vetëm shija. Arsyet pse duhet ta konsumojmë fikun janë të shumtë, ndaj po listojmë...