Arkiva e etiketave: fytyre

Nga limoni tek spinaqi, këto janë ushqimet e bukurisë!

Ka një shans që ulja e temperaturave këtë muaj tashmë të ketë sjellë dëm në lëkurën tuaj. Dhe ndërsa kalimi te kremrat hidratues më të rëndë, një pjesë e enigmës shpesh neglizhohet: dieta. Por, sipas nutricionistit Kimberly Snyder, ju...

Zero kosto dhe mjaft efikase, kjo maskë natyrale është...

Çfarë tip lëkure keni? Të yndryshme? Të thatë? E kombinuar? Normale? Fytyra e yndyrshme ka nevojë për skrab, por duhet të jetë pa vaj. Udhëzime:  Qumështi i kombinuar me disa pika lëng limoni është një maskë ideale për të...

Jo vetëm në kuzhinë!Gjalpi i kikirikut do t’a bëjë...

Gjalpi i kikirikut nuk është vetëm për t’u ngrënë në mëngjes. Me një lugë nga kavanozi i gjalpit tuaj të kikirikut mund të krijoni një maskë të mrekullueshme fytyre. Komponentët ushqyes që ndodhen në të, e shndërrojnë në një...

Pa kimikate dhe një kosto modeste: Ja si mund...

Përkujdesi ndaj fytyrës duhet të jetë pjesë e rutinës suaj të përditshme. Vetëm kështu e ndihmoni lëkurën të jetë plot jetë dhe e shëndetshme. Nuk ka rëndësi tipi i lëkurës, ti duhet të gjesh atë që të përshtatet më...

S’keni pse të blini një larës specifik, fytyrën mund...

Larësi i fytyrës që mund të kemi blerë në një dyqan produktesh kozmetike, apo edhe në farmaci, edhe pse mund të na e pastrojë make up-in mirë, përmban alkool, parabene e kimikate që lëkura i thith dhe rezultatet më...

Si të largoni yndyrën e tepërt nga fytyra me...

Çfarë tip lëkure keni? Të yndryshme? Të thatë? E kombinuar? Normale? Fytyra e yndyrshme ka nevojë për skrab, por duhet të jetë pa vaj.   Udhëzime:  Qumështi i kombinuar me disa pika lëng limoni është një maskë ideale për...

Zëvendësoni larësin e fytyrës me kos. Lëkura juaj do...

Larësi i fytyrës që mund të kemi blerë në një dyqan produktesh kozmetike, apo edhe në farmaci, edhe pse mund të na e pastrojë make up-in mirë, përmban alkool, parabene e kimikate që lëkura i thith dhe rezultatet më...