Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: gjalpe

Gjoks pule në salcë me gjalpë dhe rozmarinë

Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare, gatuajeni pulën në 1 lugë gjelle gjalpë, 4-5 minuta nga secila anë. Hiqeni dhe mbajeni të ngrohtë.   Shtoni verën në tigan; gatuajeni mbi nxehtësi mesatare-të ulët, duke e trazuar për të...

Karkaleca në gjalpë me hudhër

Grini hudhrën. Shpëlani karkalecat dhe thajini me letër kuzhine. Në një tas mesatar, përzieni karkalecat me hudhrën dhe kripën. Në një tigan të madh, ngrohni gjalpin në nxehtësi mesatare të lartë. Gatuani karkalecat për 1 deri në 2 minuta...

Rizoto me mollë. Recetë e bukur, plot ngjyra, perfekte...

1.Përgatisni brodon ose vendoseni të nxehet nëse e keni gati dhe vendosni të shkrihet në të shafrani e curry. 2.Prisni imët qepën. 3.Shkrini gjalpin në një tenxhere dhe skuqni lehtë qepën në nxehtësi të ulët duke i shtuar nga...

Sot, receta e sallatës dhe ëmbëlsirës vjen nga Alba...

E njohur më së shumti si ish-banorja e ‘Big Brother’, Alba Çobaj që njëkohësisht punon edhe si gazetare, herë pas herë zgjedh të ndajë me publikun recetat apo pjatat që gatuan. Më herët ajo është shprehur se jeton vetëm prandaj...