Arkiva e etiketave: Gjithmonë ju dalin akne gjatë ciklit? Ja maska që ju duhet të gjitha vajzave!

Gjithmonë ju dalin akne gjatë ciklit? Ja maska që...

Mjalti është një antibakterial natyral, gjë që e bën perfekte për të luftuar aknet. Majaja e bukës është gjithashtu perfekte për të trajtuar aknet, është e pasur në vitaminë B dhe ndihmon për të qetësuar barrierat me lëkurën, sidomos...