Arkiva e etiketave: Ja përse duhet t’i zhysni këmbët në ujë të ngrohtë 15 minuta para se të flini

Ja përse duhet t’i zhysni këmbët në ujë të...

Mjafton të merrni një enë të madhe dhe ta mbushni me ujë të ngrohtë. Hiqni çorapet dhe mbani këmbët brenda ujit për të paktën 15 minuta. Ky ritual në dukje i thjeshtë, do ju japë 6 përfitime të mëdha:...