Arkiva e etiketave: karbohidrate

10 perimet me më pak karbohidrate janë këto

Këtu janë dhjetë perime të shkëlqyera me nivelin më të ulët të  karbohidrateve, të shijshme dhe të pasura me lëndë ushqyese! 1.Lulelakër – 3 gr karbohidrate. Ndoshta më klasikja nga të gjitha perimet me pak karbohidrate. 2.Lakra – 3...