Arkiva e etiketave: kek

Ju ka mbetur bukë? Mund ta bëni kek si...

Shpesh na mbetet  bukë në shtëpi dhe gjëja e parë që na vjen në mendje është ta hedhim në plehra. Por nëse edukohemi me riciklimin si një mënyrë për të kursyer, por edhe për të qenë më ekologjikë, ka...