Arkiva e etiketave: koper dhe limon për supën më të shijshme të së martës

Presh, koper dhe limon për supën më të shijshme...

1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar. 2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet. 3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e...