Arkiva e etiketave: livanda

5 çajrat aleate të një gjumi të mirë

Mund të na ndodhë që të kemi kaluar një ditë të lodhshme dhe kur vëmë kokën në jastëk, përsëri gjumi nuk na zë. Dhe kjo është mënyra më e keqe për të mbyllur ditën. Ndoshta është momenti kur duhet...

Si të bëni një locion të freskët trupi në...

Përdorimi i një locioni trupi të sigurt dhe të shëndetshëm nuk ka rëndësi vetëm për lëkurën, por për shëndetin në përgjithësi sepse lëkura përthith çdo gjë për ta transportuar në qarkullimin e gjakut e më tej në mëlçi, veshka...