Arkiva e etiketave: Maskë fytyre me maja birre

Maskë fytyre me maja birre, qetësuese edhe ushqyese në...

Majaja e birrës lufton infeksionin dhe rekomandohet të përdoret për çdo lloj moshe (edhe nga adoleshentët, pasi lufton infeksionet dhe puçrrat e fytyrës). Maska me maja birre është mjaft e thjeshtë dhe fare pa kosto. Mund ta përdorësh një...