Arkiva e etiketave: melci pule

Mëlçi pule të skuqura me miell dhe të shërbyera...

1.Shkrini gjalpin në një tigan, pastaj hidhni qepën e grirë hollë deri sa të marrë ngjyrë të artë, të verdhë. 2.Shtoni mëlçitë e prera në copa dhe skuqini aq kohë derisa të ndryshojnë ngjyrë. 3.Mëlçitë e skuqura ngjyejini në...

Mëlçi pule në tigan me mustardë, një pjatë për...

Shkrini gjalpin në një tigan, pastaj hidhni qepën e grirë hollë deri sa të marrë ngjyrë të artë, të verdhë. Shtoni mëlçitë e prera në copa dhe skuqini aq kohë derisa të ndryshojnë ngjyrë. Mëlçitë e skuqura ngjyejini në...