Arkiva e etiketave: molle

Rosto vjeshte me kungull dhe mollë

Vendosni mishin në një tigan të madh për pjekje. Rregulloni patatet, karotat, qepët dhe kungullin rreth mishit. Shtoni ujë në tigan dhe hidhni kripë dhe piper. Shtoni gjithashtu pak  gjalpë dhe piqeni tavën  në 200 gradë për 15 minuta....

Mollë e pjekur më kanellë dhe fruta të thata...

Në një tas, përzieni mirë sheqerin, arrat, rrushin, gjalpin, kanellën dhe karafilin, derisa të bëhet një masë e qëndrueshme. Prisni rreth 1 cm nga maja e mollëve, deri në fundin e bishtit të tyre. Me një lugë, gërryeni zemrën...

Një mollë dhe pak vaj ulliri do të bëjnë...

Ditët e sotme është shumë e rëndësishme të kujdeseni për fytyrën tuaj në çdo kohë. Alternativat natyrale ndonjëherë janë zgjidhja më e mirë pa shumë kosto. A jeni gati të provoni një maskë me mollë dhe vaj ulliri për...

Krepa të karamelizuar me lëng molle

Si fillim përgatisni krepat. Në një tigan të madh, shtoni gjysmë lugë çaji gjalpë dhe 2 lugë çaji lëng molle. Lejoni që gjalpi të shkrihet. Shtoni një krep në tigan dhe gatuajeni përafërsisht 1 minutë derisa krepa të fillojë...

Maskë me lëkurën e mollës për një fytyrë plot...

Lëkura e mollës përmban vitaminë C e cila ka aftësinë të ngadalësojë plakjen. Ajo gjithashtu është e pasur me antioksidantë që luftojnë veprimin e radikaleve të lira si dhe veprimin e rrezeve të dëmshme UV. Prandaj sa herë që...