Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: pasta

Linguine të zhytura në salcë me limon dhe hudhër

Mbushni një tenxhere të madhe me ujë dhe shtoni 1 lugë gjelle kripë. Lëreni të vlojë në zjarr të lartë. Shtoni linguinet dhe gatuajini derisa të jenë al dente, sipas udhëzimeve të paketimit. Kullojini, duke rezervuar ½ filxhan me...

Caccio e pepe! Receta ikonike romane

Në një tenxhere të madhe, zieni ujin e kriposur për të gatuar makaronat. Hidhini ato në ujë kur të ziejë dhe trazojini në mënyrë që të mos ngjiten. Lërini në zjarr për aq kohë sa thonë udhëzimet në paketim...

Makarona fusilli me bizele dhe salmon, gati në pak...

Në një tigan me ujë të valuar gatuani makaronat sipas udhëzimeve në paketim. Ndërkohë në një tigan të thellë shkrini gjalpin dhe shtoni qepën e njomë. Gatuajeni për 5 minuta derisa të zbutet. Shtoni bizelet, salmonin, mascarponen dhe 50...

Receta perfekte e darkës: Fettuccine me salcë specash të...

Ngrohni vajin në një tigan të thellë në nxehtësi mesatare. Skuqni në të qepën dhe hudhrën për 10 minuta derisa qepa të jetë zbutur. Shtoni specat dhe vazhdoni gatimin derisa të kenë marrë nxehtësi njëtrajtësisht. Hiqini nga zjarri dhe...

Pasta në furrë me salmon dhe pesto, pjata ideale...

1.Ngrohni furrën në 200 ° C.2.Ziejeni makaronat për 5 minuta. Kullojini dhe rezervoni 100 ml ujë gatimi.3.Ndërkohë, në një enë përzieni salmonin, lëngun e limonit, peston (ruani dy lugë) domatet dhe gjysmën e qepëve.4.Përzieni makaronat me ujin e rezervuar...

Pasta me salcë kërpudhash dhe tahini, një super kombinim...

1.Gatuani makaronat sipas udhëzimeve të paketës. 2.Ndërkohë, gatuani hudhrat në një tigan me pak vaj mbi nxehtësi të mesme për dy minuta, duke e trazuar herë pas here. 3.Shtoni kërpudhat dhe tamarin ose salcën e sojës dhe gatuajeni edhe...

Sot duhet të provoni pastat Jambalaya nga kuzhina franceze

1.Nxehni vajin mbi nxehtësinë e mesme në një enë të madhe me mure të thellë.2.Shtoni mishin e pulës dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë.3.Shtoni përbërësit e mbetur me përjashtim të karkalecave dhe majdanozit.4.Vërini të ziejnë duke i nxitur...

Si të bëni në shtëpi pasta me vetëm 2...

1.Hidhni mocarela në një enë dhe futeni në mikrovalë për 1-2 minuta, derisa të shkrihet. 2.Lëreni mocarelan të ftohet për 30 sekonda. 3.Hidhni tek mocarela butësisht i të verdhën e vezës. 4.Përzijini deri sa të krijohet një masë brumi...

Kaq e thjeshtë, kjo recetë e pastave me mish...

1.Në një tigan të madh, hidhni gjalpin dhe vendoseni mbi sobë në nxehtësi të ulët. 2.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për 30 sekonda. 3.Shtoni domaten e tharë dhe ¾ e lëngut të pulës duke shtuar gradualisht nxehtësinë në temperaturë mesatare...