Arkiva e etiketave: pule

Gjoks pule me kërpudha për një shije fantastike

Ngroheni furrën në 175 gradë C. Vendosni gjysmën e kërpudhave në një tigan dhe kaloni pulën në vezët e rrahura pastaj në thërrimet e bukës. Në tigan, shkrijeni gjalpin në nxehtësi mesatare. Vendosni pulën në tigan duke e kalaur...

Sallatë ekzotike me pulë dhe karkaleca deti

Një pjatë e dytë deti e toke, një sallatë ekzotike pule e karkalecash dhe një mënyrë për të udhëtuar virtualisht në Azi. E pasur me proteina dhe përbërës të tjerë, ka gjithashtu edhe veti afrodiziake. Sjell në tryezë një...

Receta më “cool” e majit: Pulë me mjaltë, limon...

Ideatorët e ‘foodie project’, Gnam Box, Riçardo Casiraghi dhe Stefano Paleari kanë sjellë për Vanity Fair Italia recetën më ‘cool’ për muajin maj. Me protagonistë asparagët, që kanë hyrë tek perimet e preferuara të pranverës vitet e fundit, shpejtësia...

Pulë me birrë: një recetë që duhet provuar

Mund të duket e çuditshme, por pula me birrë nuk është recetë alkoolike, pasi alkooli avullon gjatë gatimit. Kështu që kjo recetë është e përshtatshme si për fëmijët, ashtu edhe të rriturit. Është një pjatë e re që do...