Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: ravioli

Lazanja speciale me ravioli

Ngrohni një lugë vaj në një tigan. Hiqni mishin nga lëkura e salsiçeve dhe skuqeni derisa të marrë ngjyrë kafe, duke përdorur një lugë druri për ta copëtuar. Shtoni domatet dhe një gjysmë kanaçe me ujë dhe rregulloni me...

Lazanja me ravioli

Ngrohni një lugë vaji në një tigan. Shtrydhni mishin e sallamit nga lëkurat dhe skuqeni derisa të marrë ngjyrë kafe, duke përdorur një lugë druri për ta copëtuar. Shtoni domatet dhe një gjysmë kanaçe me ujë dhe rregullojeni me...

Ravioli me djathë, arra dhe mjaltë

1.Vini një tenxhere të madhe me ujë të kripur në zjarr. 2.Kombinoni uthull, mjaltë dhe gjethe dafine në një tigan të vogël dhe lereni të vlojë në ngrohje mesatare deri sa të kthehet në shurup, 4 – 5 minuta.Mbulojeni...

Ravioli me suxhuk dhe karrota

1.Lani dhe thani të gjitha produktet.2.Rregulloni raftin në pozicionin e sipërm dhe ngrohni paraprakisht furrën në 450 gradë.3.Vini një tenxhere të mesme me ujë të kripur të valojë.4.Vendosni një fletë pjekjeje me fletë alumini.5.Qeroni dhe ndani qepët bashkë me...

Ravioli me kërpudha dhe brokoli për të gjithë familjen

1.Raviolit zihen në ujë me kripë dhe pastaj kullohen nga lëngu i tëpërt. 2.Brokoli coptohet dhe zihet në ujë me kripë. 3.,Kërpudha dhe domatet e konservuara priten në kubikë, preshi grihet imët, ndersa mocarela,tomatinat dhe salcicet priten në rrathë....

Ravioli të mbushur me spinaq të përgatitur në shtëpi

1.Skuqim spinaqin derisa të pijë ujin që lëshon. 2.Për brumin çdo 100 gr miell i hedhim një vezë, i shtojmë pak vaj, kripë dhe ujë të ngrohtë sa të zihet brumi. 3.Brumin e lëmë të pushojë për 30 minuta....

Ravioli me djathë, domate dhe kërpudha

1.Raviolit zihen në ujë me kripë dhe pastaj kullohen nga lëngu i tepërt. 2.Brokoli coptohet dhe zihet në ujë me kripë. 3.Kërpudha dhe domatet e konservuara priten në kubikë, preshi grihet imët, ndersa mocarela,tomatinat dhe salcicet priten në rrathë....

Ravioli me mish viçi dhe salcë marinara

1.Ngrohni furrën në 180 gradë. 2.Në një tas të cekët, përzieni thërrimet e bukës, djathin parmixhano dhe borzilokun. 3.Në një enë shtoni miellin dhe vezët dhe zhysni raviolit në miell sa të vishen nga të dyja anët. 4.Më pas...