Arkiva e etiketave: salce

Salcë arrash. Receta origjinale dhe përdorimet e saj në...

1.Vendosni thelpinjtë e arrave në ujë të vluar për 3-4 minuta. Në këtë mënyrë mund t’u hiqni më lehtë cipën e jashtme. 2.Merrni tulin e bukës dhe zbuteni në qumësht. Lëreni për disa minuta pastaj shtrydheni mirë, për të...

Salcë spinaqi për të shoqëruar vaktet tuaja

1.Nxehni 1 lugë gjelle vaj në tigan dhe shtoni qepë dhe gatuajeni, duke e përzier herë pas here, derisa të zbutet, 5 – 6 minuta. Shtoni hudhër dhe gatuajeni 2 minuta, më pas transferojeni në tas. 2.Prisni spinaqin dhe...

Salcë me kos, spinaq dhe arra. S’do keni të...

1.Në një tenxhere shtoni spinaqin e larë dhe vendoseni në zjarr të ulët, pa shtuar ujë. 2.Mbulojeni me kapak që të zbutet, duke e përzierë herë pas here. 3.Pasi të ketë ulur volumin, rregullojeni me kripë. 4.Hiqeni nga zjarri...

Oriz me perime dhe salcë të ëmbël të përgatitur...

Një recetë e pazakontë dhe e shijshme, një mënyrë e mirë e mirë për të përdorur perimet që keni në frigorifer në mënyrë të thjeshtë e të shijshme. Me ndihmën e salcës së ëmbël, orizi basmat me perime do...