Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: sanduic

Sanduiç me mish pule, rrush dhe bajame që mëngjesi...

1.Në një tas të madh bashkoni mishin e pulës, qepën e kuqe te grirë imët, mollën e prerë kubik (pa lëkurë), rrushin, bajamet, kosin grek, lëngun e limonit, hudhrën, pak kripë e piper. 2.Merrni fetat e bukës, i lyeni...

Sanduiç i shëndetshëm me vezë dhe qepë për mëngjesin...

1.Ngroheni furrën në 175 °C. 2.Hidhni qepë, salcë soje, pluhur hudhër dhe 1 lugë gjelle vaj në një tigan. 3.Shtoni kripë dhe lërini të piqen derisa qepa të skuqet rreth skajeve dhe të jetë shumë e butë, 25–35 minuta....

Sanduiç me proshutë të tymosur, kotoletë dhe lakër

1.Ngroheni skarën. 2.Rreshtoni një fletë pjekje me fletë metalike dhe në mënyrë të barabartë hapni mishin e pulës në qendër. 3.Lyejini kotoletat me 1 lugë gjelle vaj ulliri dhe marinojeni me kripë dhe piper. 4.Piqini duke rrotulluar fletën e...

Sanduiç me fiq dhe avokado që mëngjesi juaj të...

1.Në një fetë bukë shtrojmë përbërësit e mësipërm dhe i vendosim fetën tjetër të bukës sipër. 2.Në një tigan që nuk ngjit, vendosim pak gjalpë dhe e lëmë të ngrohet. 3.Vendosim mbi gjalpë sanduiçin dhe e thekim mirë nga...

Sanduiç special në tigan me dy lloje djathrash

Ngroheni tiganin mbi nxehtësinë e lartë. Shtoni një lugë vaj ulliri në tigan. Përhapni gjalpin mbi bukë duke e shpërndarë në mënyrë të barabartë midis dy fetave. Vendoseni bukën me  anën e gjalpit poshtë në tigan. Lëreni të gatuhet...

Sanduiç me lulelakër dhe djathë cedar që shija t’ju...

1.Ngroheni furrën në 230 gradë C. 2.Vendosni një fletë pjekjeje me letër kuzhine. 3.Vendosni kokën e lulelakrës në një blender deri sa të ndahet në thërrime sa madhësia e kokrrave të orizit. 4.Vendoseni lulelakrën në një tas të madh...