Arkiva e etiketave: Speca-brusketa të mbushura me mish pule

Speca-brusketa të mbushura me mish pule, erëza të freskëta...

1.Fillimisht parangrohni furrën në 200 gradë C. 2.Lani mirë specat, i ndani përgjysmë dhe i pastroni nga farat. I radhisni njëra pas tjetrës në një tavë. 3.Merrni një enë dhe bashkoni në të mishin e pulës të gatuar paraprakisht,...