Arkiva e etiketave: stresi

Stresi mund të mbahet nën kontroll me një dietë...

Stresi ditor mund të ndikojë keq në shëndetin tuaj, si në planin afatshkurtër ashtu edhe në atë afatgjatë. Por stresi është një problem i zakonshëm me të cilin të gjithë përballemi në një moment të jetës sonë. Ka shumë...

7 gjërat e rëndësishme që djersitja thotë për shëndetin...

Djersitja është një reagim normal ndaj nxehtësisë. Freskon trupin dhe pastron toksinat. Megjithatë, djersa e tepruar e bën një person të ndihet i parehatshëm dhe sinjalizon se diçka mund të jetë e gabuar. Eshtë me të vërtetë e rëndësishme...