Arkiva e etiketave: ushqim

Kujdes! Këto ushqime që hani përditë janë më të...

Persona të ndryshëm kanë koncepte të ndryshme në lidhje me të ushqyerit shëndetshëm dhe teksa ushqime të ndryshme kanë efekte të ndryshme në çdo organizëm, për disa në veçanti të gjithë bien dakord se janë të pashëndetshëm. Në këtë...

Po shtoni peshë edhe pse nuk hani shumë? Problemi...

Shumë prej nesh nuk e kuptojmë se ku po gabojmë, që nuk po mundemi të arrijmë peshën tonë ideale ose po shtojmë më shumë seç duhet. E gjitha lidhet me regjimin tuaj ditor. 1.Nuk po flini sa duhet gjumë....

Pasi të lexoni këto këshilla nuk do t’ju shmangeni...

Mënyra e të ngrënit, planifikimi, koha dhe frekuenca e vakteve janë elementë të pandashëm të një stili jetese të shëndetshme. Një stil i tillë në vetvete e bën njeriun më pak të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës, diabeti apo...

6 këshilla të rëndësishme se si të ushqeheni kur...

Mënyra se si ne ushqehemi ndikon jashtëzakonisht shumë në shëndetin, por edhe në pamjen  tonë. Për këtë arsye duhet t’i kushtojmë rëndësi çdo gjëje që ne fusim në organizmin tonë. Mirëpo kur jemi me pushime të gjithë ne abuzojmë...

Meghan Markle do të përgatisë vetë gjithçka që do...

Vetëm disa javë e ndajnë Meghan Markle nga sjellja në jetë e bebes mbretërore, në fund të muajit prill dhe për momentin ajo është e zënë duke planifikuar se si do ta rrisë fëmijën e saj bashkë me Princin...

9 ushqime me efekt ‘paracetamol’ që luftojnë dhimbjet dhe...

Çdo dhimbje e ka bazën tek inflamacioni dhe përgjigjet inflamatore. Inflamacioni kronik luan një rol të madh në sëmundjet e zemrës, artritin, astmën, kancerin dhe demencën. Duke mbajtur nën kontroll inflamacionin, do të jemi në gjendje të mbajmë nën...

Të ushqyerit intuitiv: Mënyra më e re për të...

Për vite me radhë kemi ndjekur dietat trend të momentit nga ato më të njohurat tek ato më të diskutueshmet, duke dëgjuar se premtojnë mrekulli e më pas të hedhura poshtë nga studimet e mëvonshme. Nga ushqyerjet më drastike...