Arkiva e etiketave: Vitamina E

Maskë me avokado për vitamina A dhe E direkt...

Kjo maskë bashkon vetitë e avokados për të ushqyer dhe hidratuar lëkurën, fuqinë e mjaltit për ta pastruar atë si dhe ato të uthullës së mollës që neutralizon pH e çdo lloj lëkure dhe e tonifikon atë. Ju rekomadojmë...

3 ushqimet që duhet të hani më shpesh për...

Ushqime të pasura dhe vitaminë B dhe E Vitaminat B dhe E janë vitaminat më esenciale për trupin dhe flokët. Jo vetëm që ndihmojnë në rritjen e flokëve të forta dhe të bukura, por gjithashtu rregullojnë prodhimin e vajrave...