Falë vitaminave dhe antioksidantëve, këto ushqime rrisin flokët tuaj tri herë më shpejt!

Nëse keni flokë të dobët dhe që ju bien vazhdimisht, ky është një tregues që ju nuk po ushqeheni shumë-mirë.

Ka disa ushqime specifike që për shkak të vitaminave dhe antioksidantëve që i kanë me tepri, rrisin flokët tuaja tri herë më shpejt.

E bën rrënjën e tyre më të fortë, madje shmang edhe zbokthin.

Ja cilat janë ato: 

1.Specat e kuq

2.Avokado

3.Vezë

4.Brokoli

5.Salmoni

6.Boronicat

7.Patatet e ëmbla  

Lini një koment