1.Pritini patatet e ëmbla në copa të gjata dhe të holla dhe hidhini në një fletë të madhe pjekje, me vaj ulliri, 1 lugë çaji spec djegës dhe kripë. 2.Futini të piqen në 220 gradë për 20- 25 minuta. 3.Në një enë hidhni gjoksin e pulës me gjalpë, hudhër, majdanoz, spec djegës dhe kripë. 4.Copëtojeni në 4 copa të vogla dhe futeni ta piqni 12-15 minuta në 120 gradë. 5.Përzjeni avokado me lëng limoni. 6.Merrni bukën me drithëra dhe hapeni në mes duke vendosur avokado, domate, kastravec, sallatë dhe lakër sipas dëshirës. 7.Hidhni mishin brenda dhe sherbejeni me patate të skuqura.
1.Ngroheni furrën në 200 ° C. 2.Nxehni 1 lugë gjelle vaji në një tigan të mesëm mbi nxehtësinë mesatare. 3.Shtoni suxhukun dhe gatuajeni duke e thyer atë në copa dhe duke e gatuar deri sa të marrë ngjyrë kafe...
1.Pastrojini mirë kërpudhat dhe pritini në feta të holla.2.Vendosini të marinohen në masën e përgatitur më parë me një lugë vaji, lëng limoni dhe pak majdanoz të grirë.3.Shërbejini pas 15 minutash duke i shoqëruar me biskotat e orizit.4.Kompletojeni vaktin...
1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat. 2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë. 3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado. 4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 5.Gjatë...
Lini një koment