Hiqni dorë nga maskat me të bardhën e vezës, po rrezikoni seriozisht lëkurën tuaj

Gjithandej keni parë e dëgjuar receta dhe maska bukurie me të bardhën e vezës, por pavarësisht të mirave që mund të kenë askush nuk ju ka treguar për efektet anësore. Dhe para se t’i aplikoni sërish këto maska në fytyrën tuaj duhet të dini rrezikun e tyre dhe të hiqni dorë menjëherë.

1.Aplikimi i të bardhës së vezës në fytyrën tuaj mbyll poret dhe rrit mundësinë që lëkura të depozitojë papastërti dhe të acarojë ata që kanë puçra në fytyrë.

2.E bardha e vezës mund të përhapë bakterie të tjera shumë të rrezikshme dhe kërcënuese për jetën si salmonella.

 

Lini një koment