Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Uji detoks ju jep kaq shumë përfitime. Ju bën të ndiheni të ngopur, humbni peshë, i jep shkëlqim lëkurës dhe i bën organet tuaja të funksionojnë më mirë! Limoni në këtë recetë ndihmon për tretjen, shalqiri nxjerr jashtë trupit toksinat ndërsa borziloku është i pasur me antioksidantë.
Në një gotë apo kanë me ujë të ftohtë, kombinoni të gjithë përbërësit e sipërm.
I fusni edhe disa kuba akulli dhe i lini për disa orë në frigorifer.
Zakonisht rekomandohet që uji detoks të përgatitet një ditë para dhe të konsumohet të nesërmen.
Kjo metodë është shumë e mirë edhe për të shtytëzuar shalqirin, kur na ngelen ato copat e fundit që mendja na shkon direkt t’i hedhim, pa ditur se mund t’i shfrytëzojmë në receta të papara.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment