1.Shkrini gjalpin me vajin dhe hudhrën në një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare derisa gjalpi të jetë shkrirë.
2.Shtoni miell. Gatuajeni duke e përzier për 1 minutë ose derisa të flluskoj përzierja.
3.Shtoni ngadalë lëng, 1/4 filxhan, duke e trazuar vazhdimisht për të parandaluar formimin e gungave. Shtoni verën dhe kremin. Gatuajeni, duke e përzier për 3 minuta ose derisa salca të vlojë dhe të trashet. Shtoni mustardë, kripë dhe piper për shije.
4.Shtoni karkalecat. Ziejini duke e përzier për 3 minuta ose derisa të gatuhen karkalecat.
5.Shtoni majdanoz dhe shërbejeni karkalecat me oriz të zier nëse dëshironi.
1.Ngroheni furrën në 200 ° C. 2.Nxehni 1 lugë gjelle vaji në një tigan të mesëm mbi nxehtësinë mesatare. 3.Shtoni suxhukun dhe gatuajeni duke e thyer atë në copa dhe duke e gatuar deri sa të marrë ngjyrë kafe...
1.Pastrojini mirë kërpudhat dhe pritini në feta të holla.2.Vendosini të marinohen në masën e përgatitur më parë me një lugë vaji, lëng limoni dhe pak majdanoz të grirë.3.Shërbejini pas 15 minutash duke i shoqëruar me biskotat e orizit.4.Kompletojeni vaktin...
1.Si fillim vëmë ujin të vlojë për makaronat. 2.Pasi uji të ketë valuar vemë makaronat të ziejnë. 3.Marrim përbërësit që të përgatitim salcën me avokado. 4.Në një blender hedhim avokadon, hudhrën, borzilokun, lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 5.Gjatë...
Lini një koment