Drekën me vete

Gjoks pule me kërpudha për një shije fantastike

Ngroheni furrën në 175 gradë C. Vendosni gjysmën e kërpudhave në një tigan dhe kaloni pulën në vezët e rrahura pastaj në thërrimet e bukës. Në tigan, shkrijeni gjalpin në nxehtësi mesatare. Vendosni pulën në tigan duke e kalaur...

Ushqimin me vete: Një drekë e thjeshtë dhe e...

Shtrijeni tortilën në një dërrasë të rrafshët , lyejeni me humus dhe vendosni gjethen e sallatës sipër. Renditni karrotën, kastravecin dhe / ose avokadon sipër sallatës jeshile dhe hidhni salcën sipër.Gjithashtu vendosni sipër djathin.Palosni pjesën e poshtme të mbështjelljes...