60 min +

Bishtaja të ziera me proshutë për një shije ndryshe

Vendosni proshutën në një tigan të vogël dhe gatuajeni mbi nxehtësi mesatare duke e kthyer herë pas here, derisa të gatuhet 3 – 5 minuta. Vendosni supën e pulës, bishtajat,  qepën, uthullën, sheqerin, hudhrën, specin e zi dhe kripën...