60 min +

Si të përgatisësh lëvore çokollate në shtëpi si një...

Në vendet me një traditë të hershme të çokollatës, si Belgjika dhe Zvicra, lëvorja e çokollatës është një ndër dhuratat më të këndshme që mund t’i bësh dikujt që ka dobësi për çokollatën. Në vitet e fundit, copëzat e...