Ke filluar dietën? Këto 6 ushqime i ke kategorikisht të ndaluara!

Ke filluar dietën? Kërkon të mbash një regjim të “rreptë” ushqimor për 1, 2, 3 muaj ose deri në përjetësi? Fatkeqësisht disa ushqime janë të ndaluara për ty gjatë kësaj periudhe.

Cilat janë ato? Neps.al i rendit më poshtë për ju:

  1. Patate (dhe çdo gjë të skuqur më saktë)
  2. Pijet e gazuara
  3. Akulloret
  4. Birra
  5. Drithërat e mëngjesit
  6. Lëngjet e gatshme të frutave

Image result for in diet

Kryefjala e ushqimeve më lartë, janë sheqeri dhe super kaloritë që mbartin. Pika këto themelore që duhen ulur, jo vetëm për të humbur kilet e tepërta, por edhe për të përmirësuar parametrat e përgjithshëm të trupit./neps.al 

Lini një koment