Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Kroketa për t’u ndjerë si një koketë! Ato të kërcasin në gojë, por brenda janë të buta dhe plot shije të mirë.
E di që goja të shkoi lëng, prandaj mos u mendo dy herë.
Shkarko falas aplikacionin SnapFood në telefonin tënd, regjistrohu dhe zgjidh restorant “ La Loggetta”.
View this post on InstagramA post shared by snapfood.al (@snapfood.al) on
Porosit kroketat e patateve për vetëm 150 lekë. Fute në shportë, jepi përfundo porosinë dhe brenda pak minutash kroketat e shijshme do të jenë në adresën tuaj./neps.al
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment