1.Ngroheni furrën në 180 gradë C. 2.Vendosni 2 tepsi të mëdha me letër pjekjeje. 3.Duke përdorur një mikser elektrik, rrihni gjalpin dhe sheqerin derisa të zbardhen dhe të bëhen kremozë. Shtoni vezën dhe rrihini mirë. 4.Shtoni më tej miellin,...
1.Shkrini gjalpin me vajin dhe hudhrën në një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare derisa gjalpi të jetë shkrirë. 2.Shtoni miell. Gatuajeni duke e përzier për 1 minutë ose derisa të flluskoj përzierja. 3.Shtoni ngadalë lëng, 1/4 filxhan, duke...
Kripa është shija e çdo gatimi, dikush e do më shumë e dikush më pak, por asnjë ushqim nuk merr shijen e duhur pa të. Por ajo që amvisat janë gjithmonë në dilemë është: kur është momenti i duhur...
Komento