Sugjerojmë:

Muffins me boronica për mëngjesin e sotëm

2 vezë, të skuqura
1 gotë salcë mollë pa sheqer
1/3 filxhan shurup panje
1/4 filxhan vaj avokado ose vaj kokosi (i shkrirë)
1 lugë ekstrakt të pastër vanilje
1 lugë kanellë
2 lugë pluhur pjekje
1/2 lugë sode buke
1/4 lugë kripë
2 gota miell gruri
1 1/2 gota boronica, të freskëta ose të ngrira

1.Ngrohni furrën në 175 gradë dhe lyeni me vaj tavën e posacme per muffins.

2.Në një tas të madh shtoni vezët,salcën e mollës, shurup panje, vaj, vanilje, kanellë, pluhur pjekje, sode buke dhe kripë.

3.Përziejni mirë për tu kombinuar, duke u siguruar që pluhuri i pjekjes dhe soda të jenë tretur.

4.Shtoni miellin dhe përzijeni butësisht sa brumi të bëhet homogjen.

5.Shtoni boronicat dhe me anë të një luge akullore mbushni tavën e muffins.

6.Futini të piqen për 20-25 minuta dhe lërini të ftohen plotësisht, pastaj sherbejini.

Lini një koment