Sugjerojmë:

Një mesvakt i ëmbël me fruta pylli dhe qumësht nuk refuzohet kurrë!

2 gota boronica
1 filxhan manaferra
1 filxhan mjedra
1/2 filxhan luleshtrydhe
1/2 filxhan fiq
1 pako çokollatë e zezë
1/4 filxhan fruta të thata
1 filxhan qumësht
Kanellë

1.Ngroheni furrën në 170 gradë C.
2.Në një fletë të madhe pjekje derdhni të gjitha frutat me një copë kanellë dhe pak kripë.
3.Përzijeni që të krijohet një masë homogjene.
4.Piqini për 20 minuta ose derisa sheqernat fillojnë të lirohen nga frutat.
5.Hiqini nga furrën dhe spërkatni me çokollatë të errët në krye.
6.Ngrohja e frutave do të fillojë ta shkrijë dhe t’i ngrohë të dyja.
7.Shërbejeni në një tas të vogël me qumështin në krye sipas dëshirës.

Lini një koment