2.Ndërkohë, gatuani hudhrat në një tigan me pak vaj mbi nxehtësi të mesme për dy minuta, duke e trazuar herë pas here.
3.Shtoni kërpudhat dhe tamarin ose salcën e sojës dhe gatuajeni edhe 5 minuta të tjera ose derisa kërpudhat të kenë ngjyrë kafe të artë.
4.Shtoni më shumë ujë ose vaj nëse është e nevojshme.
5.Shtoni lëngun e limonit, trazojeni dhe gatuajeni 1 – 2 minuta.
6.Kur makaronat të jenë gatuar, kullojini dhe shtojini në tigan, më pas shtoni tahini, ujë dhe piper, përzieni dhe gatuajeni 2 – 3 minuta më shumë ose derisa salca të trashet.
7.Shërbejini menjëherë me pak majdanoz të freskët sipër.
1.Lani mirë preshin, e prisni imët dhe e skuqni në një tigan me pak vaj ulliri. I shtoni kripë, piper dhe kur të jenë zbutur i lini mënjanë. 2.Në tavolinën e punës shtoni miellin. Në mes shtoni kripën dhe...
1.Merrni fetat e bukës dhe hiqini anësoret me thikë. 2.Shtrijini me një shkop petash deri sa të hollohen. 3.Vendosini sipër një fetë proshute dhe një salçiçe secilës. 4.Mbështilleni bukën duke e bërë rrethore në madhësinë e salçiçes. 5.Secilën roller...
Të jesh e zonja në kuzhinë nuk është e thjeshtë dhe të gjitha amvisat e kuptojnë mirë çfarë dua të them. Veçse të gatuash çdo ditë dhe të shqetësohesh se gjella, tava apo cilido gatim të dalë përfekt e...
Komento