Sugjerojmë:

Patate e mbushur me spinaq dhe argjinare për një shije ndryshe

6 patate të mëdha, të lara dhe të pastruara
Vaj perimesh
4 pako krem djathi, i zbutur
Kripë, Piper i zi
1 kuti me argjinare të konservuar
Djathë parmixhano
1 thelpi hudhër
Krem kosi
Spinaq i copëtuar
Mocarela

1.Ngroheni furrën në 170 gradë.

2.Shponi të gjitha patatet me pirun dhe lyejini me vaj, kripë dhe piper.

3.Piqni për 1 orë deri në 1 orë 15 minuta, derisa patatet të priten lehtë.

4.Ndërkohë, mbushini me spinaq dhe argjinare.

5.Në një tas të madh, përzierini përbërësit e mbetur derisa të kombinohen në mënyrë të barabartë. Shtoni kripë dhe piper për shije.

6.Kur patatet të jenë zbutur çajini në fund secilën dhe brenda mbushini me përzierjen e spinaqit dhe argjinares.

7.Kthejini në furrë dhe piqini edhe për 10-15 minuta, derisa djathi në mbushje është shkrirë.

Lini një koment