Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Përgatitni salcën
Hidhni hudhrën të skuqet në vaj ulliri dhe shtoni të gjithë përbërësit përveç salcës BBQ.
Ziejini për 20 minuta.
Hiqeni nga nxehtësia dhe përzieni salcën BBQ.
Bëni picën
Hidhni brumin e picave në një tigan ose tavë picash.
Përhapni salcën në mënyrë të barabartë mbi brumin e picës.
Hidhni sipër djathë dhe ananas.
Piqeni në 200 gradë për 18 minuta.
Hiqeni nga furra.
Shtoni mishin e pulës dhe spërkateni me majdanoz.
Shërbejeni menjëherë.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Komento