Qumësht i ngrohtë+ mjaltë, maska e mbrëmjes kundër qeseve poshtë syve!

Mjalti është një ilaç i shkëlqyeshëm për shumë probleme të vogla shëndetësore, për shkak të efekteve qetësuese dhe cilësive antibakteriale të tij. Kombinimi i mjaltit me qumështin e ngrohtë mund ta bëjë këtë ilaç edhe më qetësues!

Thjesht kombinoni pjesë të barabarta me mjaltë dhe qumësht të ngrohtë (i cili duhet të jetë i ngrohtë, por jo i nxehtë) dhe keni përgatitur kështu një super maskë për të luftuar rrathët e bezdisshme poshtë syve.

Konkretisht, ju duhet: 

  • 2 lugë gjelle qumësht
  • 2 lugë gjelle mjaltë i lëngshëm

Irritated & Itchy Eyes

Udhëzime: 

  • Me anë të pambukut aplikoni maskën poshtë syve, me qepalla të mbyllura.
  • I lini pambuqet aty për 10 minuta ose më shumë për të lejuar kështu që përzieja të funksionojë me “magjinë” e saj qetësuese!/neps.al 

Lini një koment