1.Në një enë rrihni vezët me sheqerin. Më pas shtoni miellin, sheqerin, pluhurin pjekës dhe qumështin.2.I përzieni mirë.3.Masën e krijuar e kaloni në formën specifike të kekut.4.I shtoni sipër çokokremin dhe trazojeni me lugë që të futet brenda masës.5.Futeni...
Ngrënia e një pjate që ka si përbërës hudhrat apo qepët mund të ketë pasoja. Shija e tyre na qëndron në gojë edhe disa orë pas përfundimit të vaktit dhe s’ka rëndësi fare se sa aromatizues për frymëmarrjen mund...
1.Pritini patatet e ëmbla në copa të gjata dhe të holla dhe hidhini në një fletë të madhe pjekje, me vaj ulliri, 1 lugë çaji spec djegës dhe kripë.2.Futini të piqen në 220 gradë për 20- 25 minuta.3.Në një...
Lini një koment