1.Ngrohni furrën në 200 ° C.2.Lani, thani mirë dhe rregulloni bizelet.3.Vendosni bizelet në një tavë dhe shtoni vaj ulliri.4.Marinojini me kripë dhe piper për shije.5.Me duar përzijini mirë në mënyrë që të gjitha bizelet të vishen me shtresën e...
1.Shkrini gjalpin me vajin dhe hudhrën në një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare derisa gjalpi të jetë shkrirë. 2.Shtoni miell. Gatuajeni duke e përzier për 1 minutë ose derisa të flluskoj përzierja. 3.Shtoni ngadalë lëng, 1/4 filxhan, duke...
1.Zieni patatet në ujë me kripë dhe pastaj i qëroni. 2.Në një enë të madhe kombinoni të gjithë përbërësit më lartë, në fund patatet dhe më pas i shtypni me një pirun. 3.Formoni me dorë disa pite rrumbullake dhe...
Lini një koment