Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Shpëlajeni dhe kullojeni quinoan, pastaj shtojeni në një tenxhere me një kapak të vendosur fort së bashku me ujin.
Mbulojeni dhe ndizeni në nxehtësi të lartë.
Pasi të vlojë ulni nxehtësinë dhe lëreni të ziejë derisa uji të përthithet, rreth 15 minuta.
Pasi të keni mbaruar, hiqeni nga soba.
Skuqini së bashku përbërësit e salcës dhe vendosini mënjanë.
Në një tas të madh kombinoni të gjithë përbërësit e mbetur të sallatës së bashku me quinoan të gatuar dhe të ftohur.
Hidhni sipër sallatës salcën e përgatitur dhe përzijini për tu kombinuar.
Shërbejeni menjëherë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment